Steffen Morrison & Band

Steffen Morrison roodehaan web

Steffen Morrison is een soulzanger pur sang. Met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgebruik heeft hij het oude soul-geluid weer tot leven gewekt met een opwindende eigen draai.

Na enkele jaren in Los Angeles is Steffen neergestreken in hartje Amsterdam. Hij groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Een bonte mix van invloeden kortom.

Na zijn veelbesproken presentatie tijdens The Voice of Holland in 2013 groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende live performer. Met eigen band verzorgde hij meerdere supports voor o.a. Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq.

Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers maar weet ook een jong publiek recht in het hart te raken.

Met zijn innemende persoonlijkheid, charismatische lach en een groot gevoel voor stijl heeft Steffen de klassieke soul weer onder ieders aandacht gebracht in Nederland.

Naast een ongebreidelde passie en liefde voor het genre heeft Steffen Morrison muzikaal alles in zich om nog diepere groeven in de Nederlandse muziekbodem te graven.

Om vast te genieten: Steffen Morrison & Band

Aanvang concert: 21.00 Toegang gratis

Vanaf 19.00 is er een consumptie opslag van 50 eurocent per drankje.
Reserveren kan alleen voor het diner, voor het concert is er vrije inloop.

Reserveren kan telefonisch: 0595-571598, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reserveer een tafel