Dan Tuffy (AUS) & Band

Dan Tuffy Roodehaan web

Dan Tuffy, oorspronkelijk afkomstig uit Australië, was de drijvende kracht achter de veelgeprezen electro folkgroep Big Low (2002 - 2012) maar ook een van de oprichters van een van Nederland's meest unieke wereld muziekgroepen Parne Gadje. Ook is hij eigenaar van het onafhankelijke label Smoked Recordings, dat de afgelopen 17 jaar wereldwijd kwaliteitsmuziek uitbracht.

'Songs van Dan' is Dan's debuut solo album. Dit meesterwerk begint airply te krijgen, vooral in VS, Groot-Brittannië en Australië, maar nu ook in heel Europa.

Songs van Dan is de naam die Dan aan elke voorstelling geeft. Aan boord voor zijn show zijn blues duivel/gitarist Jeroen Kant, Mathijs Leeuwis op pedal steel en effecten en met Judith Renkema op bas.

Ze geven een betoverende voorstelling die het publiek in de structuur van de nummers weeft; een magisch-realistische wereld van het gebroken licht, pratende slangen, stervende cowboys, liefde en verraad.

Om vast te genieten van Dan Tuffy

Roodehaan live organiseert deze winter 8 unieke diner/winterconcerten in d’Olle Schoul aan de 9892PD Valgeweg 7 te Feerwerd

Het diner is een driegangen keuzemenu voor € 19,95, er is altijd keuze uit vlees, vis of vega.

Entree concert € 9,50, kinderen tot 14 jaar € 4,50, concert zonder diner is uiteraard ook mogelijk.
De keuken is open vanaf 17.30, aanvang concert: 20.30 uur

Reserveren kan telefonisch: 0595-571598, via e-mail of via reserveer een tafel