Home NL

Welkom!

Karin en Teus gaan Roodehaan verlaten....

Zaterdag 29 september is de laatste dag dat Karin Hardonk en Teus van Ruiswijk Roodehaan zullen exploiteren. Er komt voor hen een einde aan 12 jaar camping, eten & drinken en toffe live-muziek.

Nog 7 dagen heeft u de mogelijkheid om van een overheerlijk diner te genieten. Van 20 t/m 24 september en van 27 t/m 29 september.

Op de afscheidsavond is er de traditionele saladbarbecue ( veel salades, minder vlees) en er is live-muziek met Guy Verlinde (B) met vette blues!

Aanvang barbecue 17.31, uiteraard kunt u ook later aankomen.

Kosten: 15 euro p/p

Reserveren kunt u hier

Er even helemaal tussenuit

Kan een locatie rustiek en zinderend tegelijkertijd zijn? Volgens de bezoekers van Roodehaan wel. Op slechts 17 kilometer afstand van de stad Groningen, ligt Roodehaan eten & drinken aan het prachtige Reitdiep.

Op deze locatie kunt u niet alleen lekker eten en drinken, maar ook kamperen en genieten van geweldige concerten. Roodehaan bewijst dat natuur en cultuur prima te combineren zijn.

Eten & drinken

Roodehaan eten & drinken is een gemoedelijk restaurant waar u puur en biologisch kunt eten voor een onwijs lage prijs. Karin kookt met veel liefde en smaak een wisselend driegangen keuzemenu, waarbij u altijd kunt kiezen tussen vlees,vis of vegetarisch. Voor de jonge gasten zijn er gezonde kindermenu's.

Mens, dier & milieu

Roodehaan heeft veel aandacht voor u als gast, maar ook voor mens, dier en milieu. Bij Roodehaan geniet u van verse producten van Puur Noord Nederland. Zij staan voor authenticiteit, kwaliteit, streekgebondenheid en al hun producten zijn biologisch. Uzelf verwennen was niet eerder zo altruïstisch!

Hier vindt u alle informatie over openingstijden, producten, menu´s, diner- en lunchmogelijkheden. Om online een tafel te reserveren klikt u hier.

Concerten

In de maanden juli en augustus organiseert Roodehaan elke zaterdag een live-concert met (on)gekend muzikaal talent uit binnen- en buitenland.

In de maanden november t/m februari zijn er 8 concerten in de Olle Schoul te Feerwerd met de mogelijkheid om vooraf te dineren. Alleen het concert bezoeken is uiteraard ook mogelijk. In de rechterkolom vindt u het programma.

Kamperen in de natuur, vlakbij de stad Groningen

Wilt u meer dan alleen lekker eten en drinken? Camping Roodehaan is sfeervol en rustig, gelegen aan schitterend vis-, vaar- en zwemwater. Het heeft de atmosfeer en de schoonheid van het Groningse platteland, en ligt toch slechts 17 kilometer van de bruisende en gezellige stad Groningen. Gelegen aan het meanderende Reitdiep..

U kunt in een haast serene omgeving kamperen maar ook een stacaravan of luxe blokhut huren, de stacaravans staan op de mooiste plekken van de camping aan het Reitdiep. Online reserveren kan hier en meer informatie over de camping leest u hier